Buxton had geen twijfel over carrièrekansen Verstappen: 'Hij heeft de Formule 1 veranderd'

Will Buxton is niet verrast dat Max Verstappen de Formule 1 heeft weten te bereiken. Zelf was de Formule 1-journalist in 2014 als gastcoureur op de grid, toen Verstappen verscheen in de Ferrari"s Florida Winter Series. Daar wist de Nederlander op 16-jarige leeftijd zijn eerste autosportzege te boeken. Op dat moment zag Buxton al dat Verstappen nog veel meer te bieden had. "Er bestond nooit enige twijfel dat Verstappen de carrière zou krijgen die hij nu heeft", begint Buxton in gesprek met Formule1.nl, nadat hij Verstappen voor het eerst zag winnen in Florida. Volgens hem was het vanaf het begin…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head