Cadillac niet afgeschrikt door F1-soap: 'F1 gaat alles wat we doen in de IMSA complementeren'

Cadillais absoluut niet bang geworden van het protest van de Formule 1-teams tegen de intrede van Andretti en Cadillac. Rory Harvey, de vice-president van Cadillac, gelooft dat er nog een lange weg te gaan is voordat de Amerikaanse formatie definitief toe kan treden, maar dat de eerste stappen er zijn. Hij is overtuigd dat de Formule 1 hun werk in de IMSA (International Motor Sports Assosciation, red.) zal complementeren. Op 5 januari leverden Andretti en Cadillaeen voorstel in om samen mee te gaan doen in de Formule 1. Andretti heeft al vaker geprobeerd om de Formule 1-wereld in te komen,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head