Carrière van de eenmalig wereldkampioen Button kwam aansjokken en ging uit als nachtkaars

Jenson Button mag op 19 januari, 43 kaarsjes uitblazen. Voor de Brit is het even geleden dat hij in een Formule 1-auto zat, namelijk in 2017. Toch is Button nog altijd nauw betrokken bij de sport. Als analist is hij regelmatig te zien bij Sky Sports, maar ook bij zijn oude liefde Williams is hij betrokken. Zijn verjaardag is dan ook een mooi moment om terug te blikken op de bijzonderste momenten van zijn carrière. Racen zat bij geboorte al in het bloed van Button, want zijn vader was rallycross-coureur. Hij kreeg op jonge leeftijd dan ook al een kart…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head