CEO Alpine waarschuwt F1: 'Niet de rode loper uitrollen voor Porsche en Audi'

Laurent Rossi is een voorstander van de intrede van Porsche en Audi in de Formule 1. Desalniettemin denkt de CEO van Alpine dat de koningsklasse van de autosport niet te veel concessies moet doen om deze intrede mogelijk te maken. Hij stelt dat de nieuwe namen in de Formule 1 dan een groot voordeel hebben ten opzichte van de teams die al jaren in de sport zitten. Het lijkt vrijwel zeker dat de Volkswagen Group, met Porsche en Audi, de Formule 1 in zal stappen. Alhoewel Rossi een voorstander is van deze verandering, spreekt hij ook zijn zorgen uit. "Het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head