Coronel ziet concurrentie Verstappen tekortkomen: 'Bij Red Bull is ook nog ruimte'

Red Bull Racing is ook in 2023 het te kloppen team in de Formule 1. Tenminste, dat denkt Tom Coronel, laat hij weten aan de Nederlandse tak van Motorsport.com. Het team van Max Verstappen en Sergio Pérez krijgen weliswaar minder windtunneltijd, maar dat hoeft Red Bull nog niet meteen zo hard te treffen, dat ze niet meer meedoen om de prijzen. "Nee, er is bij Red Bull zelf ook nog wel ruimte", oordeelt Coronel over het potentieel van het team uit Milton Keynes. "Hun systeem en hun combinatie werken momenteel gewoon. En dat betekent dat het nu niet in één…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head