Coulthard deelt DTS-kritiek Verstappen niet: 'De meeste coureurs zijn verdomd saai'

David Coulthard kan zich niet terugvinden in de kritiek op de Netflix-serie Drive to Survive, wat coureurs als Max Verstappen en Lando Norris wel hadden. Met name Verstappen was van mening dat de populaire documentaire over de Formule 1 een bewerkt en daarmee verkeerd beeld van zaken geeft. Coulthard vindt dat dat bewerkte het juist zo goed maakt en daardoor verantwoordelijk is voor het succes van de serie. "Er zal altijd een nieuwe golf fans komen", vertelt de Schot aan Balls.ie. "Er zijn zeker veel meer jongere mannen en vrouwen die nu geïnteresseerd zijn in de F1. Het is niet…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head