Coulthard snapt standpunt F1-teams omtrent intrede Andretti: 'Het beïnvloedt je eigen waarde'

David Coulthard snapt waarom de teams in de Formule 1 voorlopig nog terughoudend zijn voor de intrede van Andretti Autosport. De Amerikaanse renstal heeft met Cadillaal een fabrikant aan boord gekregen, maar het team kan nog niet rekenen op de steun vanuit de teams. Coulthard denkt dat de huidige Formule 1-renstallen de waarde nog niet zien van een elfde team op de grid. Bovendien denken deze teams dat hun eigen waarde zal dalen als er een nieuw team toetreedt tot de Formule 1. Ondanks het tegengas van de teams staat de FIA wel open voor een intrede van Andretti. "We…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head