Coulthard voelt mee met Leclerc: 'Zijn fouten blijven echter zijn achilleshiel'

David Coulthard denkt dat de belangrijke mensen binnen Ferrari momenteel met de handen in het haar zitten. De Italiaanse renstal heeft sinds het begin van het seizoen een competitieve auto, maar de overwinningen blijven dit seizoen grotendeels uit. Het team kampt met betrouwbaarheidsproblemen, de strategen maken fouten gedurende de race en ook de coureurs zijn niet foutloos. Afgelopen weekend was het immers Charles Leclerdie een overwinning uit handen gaf door een crash. Het is dit seizoen al meermaals misgegaan bij het team van Ferrari. Vroeg in het seizoen was het nog Red Bull Racing dat kampte met betrouwbaarheidsproblemen, waardoor Max…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head