Crashgate 2008: het schandaal waar menig Mercedes-fan naar refereerde na Dutch GP

Wanneer een coureur met zijn bolide in de muur belandt dan hangt daar een aardig hoog prijskaartje aan. De meeste rijders proberen dan ook de teams tevreden te houden door hun auto’s uit de muur te houden en de race uit te rijden. Sport zit echter vol vreemde verhaallijnen en schunnige motieven, zo ook de Formule 1. Veertien jaar geleden vroeg het team van Renault aan haar coureur om expres te crashen om zijn teamgenoot een voordeel te geven in de race. F1Maximaal blikt terug op de desbetreffende race en hoe er na de Grand Prix van Nederland van dit…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head