Davidson legt uit waarom Mercedes De Vries nooit naar voren geschoven heeft

Anthony Davidson en Paul di Resta hebben uitgelegd waarom Nyck de Vries nooit doorgeschoven is naar de Formule 1, en waarom de kans niet groot is dat hij nog een stoeltje verovert bij Mercedes. Aan het talent van de Nederlander twijfelen ze niet, maar ze weten wel dat De Vries gedurende zijn autosportcarrière het geluk niet altijd aan zijn zijde gehad heeft met het oog op de F1. "De Vries doet het goed, je kan duidelijk zien dat hij zich goed voorbereid heeft in de simulator", zo opent Di Resta bij Sky Sports F1 naar aanleiding van zijn optreden in…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head