Davidson verwacht andere mentaliteit bij Leclerc in gevecht met Verstappen

Anthony Davidson denkt dat Max Verstappen zijn rijgedrag moet aanpassen wanneer hij voorbij wil gaan aan Charles Leclerc. Volgens de Sky Sports-verslaggever heeft de Ferrari-coureur de enkelvoudig wereldkampioen nooit vergeven voor de inhaalactie tijdens de Grand Prix van Oostenrijk in 2019. Verstappen griste met die inhaalactie de overwinning uit de handen van Leclerc. Davidson verwacht dat Leclernu anders omgaat met de Red Bull Racing-coureur. Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk moest Verstappen een ware inhaalslag maken na een slechte start. In de laatste ronden van de race kwam de Nederlander aan de staart te rijden van Leclerc, die op dat…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head