De 24 uur van Daytona: Welke bekende namen en Nederlanders doen er mee?

Op 28 januari gaat op de Daytona International Speedway in Florida de 24 uur van Daytona van start. Hoewel deze langeafstandsrace niet zo bekend is als de 24 uur van Le Mans, doen er toch een hoop bekende namen aan mee. Zo zijn er verschillende voormalig Formule 1-coureurs terug te vinden in het veld, waar er maar liefst 61 verschillende teams zijn verdeeld over 5 raceklassen, maar doen er ook verschillende Nederlanders mee aan de wedstrijd in de Verenigde Staten. F1Maximaal zette de meest bekende deelnemers op een rijtje.Renger van der Zande In Nederland kennen we Van der Zande vooral…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head