De coureur die in het middelpunt stond van de Alpine-controverse: wie is Oscar Piastri?

Het debuut van Oscar Piastri in de Formule 1 was al een tijdje in de maak. Als de coureur geen contract had ondertekend bij het team van McLaren dan was de Australiër ingestapt bij Alpine als vervanger van Fernando Alonso. Gezien de prestaties van Piastri in de juniorenklassen van de single seater-ladder is het eigenlijk best vreemd dat hij niet eerder een kans aangeboden heeft gekregen. F1Maximaal laat u in ieder geval kennismaken met de nieuwste uitdager van Lando Norris bij McLaren. Oscar Jack Piastri, geboren op 6 april 2001 te Melbourne, zal zijn Formule 1-debuut maken op 21-jarige leeftijd.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head