De stempel die Schumacher op Maranello drukte: 'Hij liet ons zien hoe we het gedaan kregen'

Mattia Binotto blikt terug op Michael Schumacher zijn eerste test bij Ferrari op het circuit van Fiorano. De test vond plaats op een dag in het jaar 1995, en het was een dag die alles veranderde voor de Scuderia. Schumacher had dat jaar de overstap gemaakt van Benetton naar Ferrari. Binotto herinnert zich hoe Schumacher de dynamiek van het team positief beïnvloedde. Vanaf het jaar 1995 sloot Schumacher aan bij het team uit Maranello, wat het begin vormde van een gigantisch rijtje aan overwinningen, records en wereldkampioenschappen. Binotto weet het verloop van de eerste testdag van de Duitser nog goed.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head