Dé verkeerde beslissing die het 2022-seizoen van Mercedes de das om heeft gedaan

Mike Elliott, de technisch directeur van Mercedes, weet welke beslissing ervoor zorgde dat het 2022-seizoen van Mercedes een puinhoop was. Die ene beslissing zorgde ervoor dat de Duitse formatie een verkeerd pad ging bewandelen met de W13, waardoor de bolide aan het begin van het seizoen veel te veel aan het stuiteren was. Toen ze er achter kwamen welke beslissing dat was, was alles duidelijk. Het ontwerpen en ontwikkelen van een Formule 1-bolide gaat vanzelfsprekend gepaard met een hoop keuzes en beslissingen. Het nemen van die beslissingen is met name gebaseerd op de uitkomst van de tests in de windtunnel…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head