De Vries kan goed door één deur met 'grote broer Verstappen': 'We groeiden samen op in de karts'

Nyck de Vries verklaart dat de sfeer tussen hem en zijn landgenoot Max Verstappen uiterst gemoedelijk is. De 27-jarige zal in maart beginnen aan zijn debuutseizoen bij AlphaTauri, het zusterteam van Red Bull Racing. De Vries en Verstappen kennen elkaar vanzelfsprekend al veel langer, waardoor het voor de coureur uit Sneek voelt alsof hij een grote broer heeft. Groter dan De Vries is Verstappen wel, maar de Limburger is wel twee jaar jonger. Toch voelt het voor de toekomstig AlphaTauri-coureur alsof de tweevoudig wereldkampioen zijn grote broer is. "Max en ik kennen elkaar al sinds we heel jong waren", legt…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head