De Vries later dit F1-seizoen mogelijk opnieuw in actie voor Mercedes

Nyck de Vries komt later dit Formule 1-seizoen mogelijk opnieuw in actie namens Mercedes tijdens een eerste vrije training. Dat laat hoofdingenieur Andrew Shovlin weten tegenover onder meer F1Maximaal. De topman van de Duitse renstal was erg onder de indruk van de Nederlandse reservecoureur en zou het logisch vinden als hij opnieuw een kans krijgt in de W13. De Vries verving vrijdag Lewis Hamilton in Frankrijk en volgens de reglementen moet de andere coureur, in dit geval George Russell, ook een keer een sessie aan de kant zitten. "We weten nog niet wie het gaat doen, maar Nyck is een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head