Dit vinden de teams na testdagen Bahrein | 'Niemand weet nog echt waar ze aan toe zijn'

In "Dit vinden de teams..." richt F1Maximaal het vizier op de wat kleinere teams in de Formule 1: Alpine, Aston Martin, Williams en Haas. Hieronder kun je lezen wat de coureurs van de betreffende renstallen te zeggen hebben over hun recente prestaties op de baan, met in deze edities de reacties van de teams en coureurs na de testdagen in Bahrein ter voorbereiding op het nieuwe F1-seizoen. Alpine Fernando Alonso spreekt van een goede testdag voor Alpine. "We zijn allemaal nog aan het leren over de nieuwe auto"s en de set-ups. We hebben verschillende dingen geprobeerd met een aantal duidelijke…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head