Doornbos over racen in Jeddah: 'Als ze dit soort circuits bouwen, dan prima!'

De mannen bij het Race Café lieten de aanslag vlakbij het circuit in Jeddah ook niet onbesproken. De meningen liepen enigszins uiteen. Waar Robert Doornbos uitgesproken was en zeker wilde racen ondanks de aanslag op een paar kilometer van het circuit. Renger van der Zande hield zich iets afzijdiger. Bij het Race Café van Ziggo Sport liet Doornbos weten dat hij het niet als een probleem ziet dat het circuit dichtbij de plek ligt waar de aanslag is gepleegd. Hij vindt dan ook dat de race gewoon doorgang moet vinden en is blij met de beslissing van de FIA. "Als…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head