Doornbos verklaart vormdip Pérez: 'Het team luistert naar Verstappen'

Robert Doornbos is van mening dat Red Bull Racing met de ontwikkeling van de 2022-bolide Sergio Pérez onbewust benadeelt. De Oostenrijkse renstal begon het seizoen met een uiterst stabiele auto, maar is inmiddels geconvergeerd naar een concept waarin de nadruk gelegd is op grip aan de voorkant, wat Max Verstappen graag heeft. Bij Race Café gaat Renger van der Zande daarnaast in op het feit dat de RB18 nog steeds te zwaar is. Pérez valt de afgelopen Grands Prix tegen, na een uitstekende seizoensstart gekend te hebben. "Ja, dat komt door die ontwikkeling", meent Doornbos. "Ze ontwikkelen die bolide zoals…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head