Doornbos voorspelt problemen voor Ferrari: 'Onder druk zie ik dat ze kraken'

Robert Doornbos ziet Max Verstappen weer dichter bij concurrent Charles Leclerkruipen door de maximale score in Imola. De coureur van Red Bull Racing wist in het hol van de leeuw de sprint- en de hoofdrace te winnen, terwijl het weekend van Ferrari niet goed liep. Carlos Sainz kwam in de eerste ronde vast te zitten in de grindbak, terwijl Charles Leclertegen het einde veel punten verloor door een rijdersfout. Sergio Pérez maakte het nog mooier voor Red Bull door als tweede te eindigen. "Dat je een één-tweetje pakt in Imola, op het circuit van Ferrari, doet pijn in Italië", stelt…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head