Eerste jaar F1 vooral in het teken van leren: 'Hadden een tweejarenplan met Logan in F2'

Sven Smeets, de sportief directeur van Williams, heeft onthuld dat het eigenlijk de bedoeling was om Logan Sargeant twee jaar te laten rijpen in de Formule 2, alvorens hij de overstap zou maken naar de Britse renstal. Door de ontwikkeling van de jonge Amerikaan en de keuze van Oscar Piastri om naar McLaren te gaan, besloot het team toch anders voor de man die komend seizoen met nummer twee op zijn bolide zal gaan rijden. De verwachtingen worden wel getemperd, want komend jaar staat vooral in het teken van leren. In gesprek met Autosport vertelt Smeets over het plan dat…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
Ezoicreport this ad
F1Head