Er viel grote last van Vettels schouders, maar benadrukt: 'Het is niet dat ik de Formule 1 haat'

Sebastian Vettel verklaart dat er een grote last van zijn schouders viel toen hij aankondigde te gaan stoppen. In de zomer liet de coureur weten dat hij een punt zet achter zijn Formule 1-carrière om in ieder geval meer bij zijn kinderen en familie te kunnen zijn. Hoewel verdere plannen rondom zijn pensionering nog niet duidelijk zijn, is de coureur erg enthousiast over wat de toekomst brengt. In juli kondigde Vettel aan dat hij ging stoppen. Hij zei toen dat hij nog niet zeker wist wat hij tijdens zijn pensioen zou gaan doen. Ook nu, vijf maanden later, heeft de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head