Ervaren Hülkenberg hard nodig bij Haas: 'Het team heeft nog altijd een paar zwakke plekken'

Guenther Steiner legt uit dat de keuze om niet verder te gaan met Mick Schumacher komt door zijn mindere ervaring. Haas heeft zelf nog veel stappen te zetten om een beter team te worden en daarvoor is ervaring nodig. Daarom heeft het team gekozen voor Nico Hülkenberg, die al sinds 2010 verschillende rollen heeft gehad in de Formule 1. Vanaf komend seizoen zal hij naast de ervaren Kevin Magnussen gaan rijden. De keuze om Schumacher te vervangen met Hülkenberg heeft volgens Steiner te maken met het feit dat het team van Haas in de toekomst wil groeien. "Het is niet…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head