F1 2022 in cijfers | Wat als Verstappen, Leclerc, en alle andere coureurs al hun races uitgereden hadden?

Zoals al beloofd aan het begin van dit jaar bij de publicatie van onze eerste analyse van de cijfers over het Formule 1-raceseizoen van 2021, zouden we halverwege het seizoen dit jaar opnieuw kijken wat de stand zou zijn op basis van de cijfers voor 2022. Net als al eerder opgemerkt, is het niet makkelijk coureurs te vergelijken aan de hand van de door de FIA gepubliceerde cijfers. F1Maximaal heeft daarom dezelfde algoritmes losgelaten op de eerste elf races van het huidige seizoen, om te zien of dit nog nieuwe inzichten geeft, of misschien zelfs wel verrassende resultaten oplevert, die…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head