F1 in het kort | Alle F1-coureur krijgen de beschikking over helmcamera tijdens raceweekenden

In de rubriek F1 in het kort houdt F1Maximaal.nl u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een uitgebreide vermelding, maar uiteraard wel relevant is om toch even te benoemen op de website.Alle F1-coureur krijgen de beschikking over helmcamera tijdens raceweekenden Alle Formule 1-coureurs zullen tijdens het 2023-seizoen de beschikking hebben over een helmcamera. De afgelopen jaren werd er al geëxperimenteerd met de kleine camera in de helm van enkele coureurs en dit wordt nu dus uitgebreid. De Racing Group Force heeft bekendgemaakt dat elke rijder de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head