F1 in het kort | CEO Alpine: 'Als Real Madrid ons wil sponsoren dan verven we onze auto wit'

In de rubriek "F1 in het kort" houdt F1Maximaal.nl u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een uitgebreide vermelding, maar uiteraard wel relevant is om toch even te benoemen op de website. CEO Alpine: "Als Real Madrid ons wil sponsoren dan verven we onze auto wit" Aankomend jaar verloopt de sponsordeal tussen Real Madrid en Audi, waardoor Marca haar ogen heeft gericht op Alpine. De Franse voetballer Kylian Mbappé lijkt de vertrekken naar de Spaanse voetbalploeg en Alpine-rijder Fernando Alonso is een fervent Real Madrid-supporter. Alpine-CEO…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head