F1 in het kort | Fittipaldi ook in 2023 test- en reservecoureur van Haas

In de rubriek F1 in het kort houdt F1Maximaal.nl u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een uitgebreide vermelding, maar uiteraard wel relevant is om toch even te benoemen op de website.Fittipaldi ook in 2023 test- en reservecoureur van Haas Pietro Fittipaldi zal ook in 2023 rondlopen bij het team van Haas. De coureur was de afgelopen jaren al de test-en reservecoureur van de Amerikaanse renstal en dat zal aankomend seizoen niet anders zijn. De Braziliaan verreed in 2020 al twee races aan het einde van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head