F1 in het kort | 'GP Monaco nog een aantal jaren op F1-kalender'

In de rubriek F1 in het kort houdt F1Maximaal.nl u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een uitgebreide vermelding, maar uiteraard wel relevant is om toch even te benoemen op de website. "GP Monaco nog een aantal jaren op F1-kalender" De Grand Prix van Monaco stond al op de conceptkalender van aankomend seizoen, maar het lijkt erop alsof de prestigieuze straatrace ook na 2023 plaats zal vinden. Dat meldt de doorgaans goed geïnformeerde Tobi Grüner op Twitter. Het was nog maar de vraag of de Formule…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head