F1 in het kort | Hamilton laat gesigneerd stuk achtervleugel veilen voor goed doel

In de rubriek F1 in het kort houdt F1Maximaal.nl u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een uitgebreide vermelding, maar uiteraard wel relevant is om toch even te benoemen op de website.Hamilton laat gesigneerd stuk achtervleugel veilen voor goed doel Lewis Hamilton heeft een gesigneerd stuk achtervleugel aangeboden op een Oostenrijks liefdadigheidsplatform. De vleugel komt uit het seizoen van 2020, waarin de Mercedes-coureur voor het laatst wereldkampioen werd. Het geld dat ermee wordt opgehaald, wordt gebruikt om Oostenrijks sporttalent te steunen. Op het moment van schrijven…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head