F1 in het kort | Norris: 'Onwaarschijnlijk dat ik voor die tijd een kampioenschap win'

In de rubriek F1 in het kort houdt F1Maximaal.nl u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een uitgebreide vermelding, maar uiteraard wel relevant is om toch even te benoemen op de website.Norris: "Onwaarschijnlijk dat ik voor die tijd een kampioenschap win" Lando Norris denkt dat hij pas rond 2025 mee kan doen om de wereldtitel, zo laat de McLaren-coureur weten aan GQ Magazine. "Met alles wat ik heb geleerd, zou ik misschien een race kunnen winnen, maar het is onwaarschijnlijk dat ik voor die tijd een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head