F1 In Het Kort | Ook Verstappens Toro Rosso-bolide uit 2014 te bewonderen in Nederland

In de rubriek F1 in het kort houdt F1Maximaal.nl u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een uitgebreide vermelding, maar uiteraard wel relevant is om toch even te benoemen op de website.Ook Verstappens Toro Rosso-bolide uit 2014 te bewonderen in Nederland Het Groningse evenement Autosalon van het Noorden bevestigt de komst van de Toro Rosso-bolide van Max Verstappen, zo meldt het Groningse medium Sikkom. Het gaat om de wagen uit het jaar 2014, waarin de Nederlander zijn debuut maakte in de koningsklasse. Tijdens het evenement in…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head