F1 in het kort | Optimisme weg bij Steiner door betrouwbaarheidsproblemen VF-22

In de rubriek "F1 in het kort" houdt F1Maximaal.nl u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een uitgebreide vermelding, maar uiteraard wel relevant is om toch even te benoemen op de website. Optimisme weg bij Steiner door betrouwbaarheidsproblemen VF-22 Haas heeft tijdens de testdagen in Barcelona en Bahrein meerdere problemen gekend. De Amerikaanse renstal reed in totaal de minste ronden en had veel last van betrouwbaarheidsproblemen. De moed is een beetje in de schoenen gezakt van teambaas Guenther Steiner. "Ik ben een beetje bang, want hebben…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head