F1 in het kort | Oud-Ferrari-teambaas twee jaar geschorst in voetbalwereld

In de rubriek F1 in het kort houdt F1Maximaal.nl u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een uitgebreide vermelding, maar uiteraard wel relevant is om toch even te benoemen op de website.Oud-Ferrari-teambaas twee jaar geschorst in voetbalwereld Oud-Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene is voor twee jaar geschorst in het voetbal na onderzoek van de Italiaanse autoriteiten. Arrivabene was sinds zijn vertrek bij Ferrari eind 2018 betrokken bij topclub Juventus als CEO, maar die club raakte verwikkeld in een fraudezaak toen bleek dat er gesjoemeld is met transfersommen. Dat…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head