F1 In het kort | Red Bull hint naar RB19-presentatie, maar verklapt nog niks

In de rubriek F1 in het kort houdt F1Maximaal.nl u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een uitgebreide vermelding, maar uiteraard wel relevant is om toch even te benoemen op de website.Red Bull hint naar RB19-presentatie, maar verklapt nog niks Red Bull Racing plaatste gister op de officiële kanalen een kleine hint richting de presentatie van de nieuwe Red Bull-bolide. De RB19 gaat de opvolger worden van de RB18. Waar andere teams al hebben onthult wanneer ze de auto gaan presenteren, heeft de Oostenrijkse formatie alleen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head