F1 In Het Kort | Vader Sainz laat medische helikopter omdraaien na zware crash in Dakar

In de rubriek F1 in het kort houdt F1Maximaal.nl u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een uitgebreide vermelding, maar uiteraard wel relevant is om toch even te benoemen op de website.Vader Sainz laat medische helikopter omdraaien na zware crash in Dakar Carlos Sainz Sr. kende tijdens de Dakar Rally een flinke crash, waarna hij behandeld moest worden. De vader van de Ferrari-coureur voelde een scherpe pijn aan de rechterzijde van zijn bovenlichaam waardoor hij door een medische helikopter naar ziekenhuis moest worden vervoerd. Tijdens de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head