F1 in het kort | Video: schade aan Interlagos na sinkhole

In de rubriek "F1 in het kort" houdt F1Maximaal.nl u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een uitgebreide vermelding, maar uiteraard wel relevant is om toch even te benoemen op de website. Video: schade aan Interlagos na sinkhole Interlagos heeft schade opgelopen door een "sinkhole". Zinkgaten, die doorgaans ontstaan door een slechte en poreuze ondergrond, kunnen spontaan optreden, en ook het Braziliaanse circuit heeft er momenteel last van. In de Ferradurabocht kent het asfalt nu een gat aan de linkerkant van de baan, dat binnenkort met…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head