F1 In Het Kort | Zoon F1-racewinnaar voegt zich aan Red Bull Junior Team

In de rubriek F1 in het kort houdt F1Maximaal.nl u op de hoogte van het laatste nieuws van de koningsklasse van de autosport dat nét niet in aanmerking komt voor een uitgebreide vermelding, maar uiteraard wel relevant is om toch even te benoemen op de website.Zoon F1-racewinnaar voegt zich aan Red Bull Junior Team Sebastian Montoya, zoon van Juan Pablo Montoya, is officieel onderdeel van het juniorenprogramma van Red Bull Racing. Dat heeft de coureur bekendgemaakt via zijn eigen Instagram-pagina. Montoya is zeventien jaar oud en werd vorig jaar al gesponsord door het energiedrankjesbedrijf. Begin 2023 zal Montoya voor Red…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head