F1-presentatiedatums 2023 | McLaren kiest zelfde dag als Aston Martin voor Team Launch

De winterstop is in volle gang, maar de blikken gaan alvast vooruit op het 2023-seizoen van de Formule 1. Zo maken de teams langzaamaan duidelijk wanneer zij hun nieuwe auto"s presenteren. In onderstaand overzicht houdt F1Maximaal alle presentatiedatums voor je bij wanneer ze naar buitenkomen. Aston Martin was vrijdag 16 december het eerste team dat de presentatiedatum van de auto voor 2023 bekendmaakte. De AMR23, zoals de bolide gaat heten, wordt op maandag 13 februari aan de wereld getoond. Dat zal gebeuren op de nieuwe campus van het team op Silverstone. De presentatie begint om 20:00u Nederlandse tijd en is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head