F1 steeds populairder in VS, maar Sargeant dankt Williams-zitje niet aan nationaliteit

Logan Sargeant denkt niet dat hij zijn Formule 1-zitje te danken heeft aan zijn nationaliteit. De Amerikaan debuteert aankomend seizoen bij Williams en doet dat in een tijd dat de sport booming is in de Verenigde Staten. Of dat invloed heeft gehad op de keuze van zijn team, trekt de 22-jarige in twijfel. "Ik heb het gevoel dat ik uiteindelijk net zo hard heb gewerkt als ieder ander om dit punt te bereiken", vertelt Sargeant aan de officiële website van de Formule 1. "Ik moet het gewoon zien zoals het is en mezelf zo goed mogelijk voorbereiden om dit jaar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head