F1: Verstappen getipt voor P1 in vrije training, kwalificatie én Grand Prix van Australië (ad)

Het derde Grand Prix-weekend van 2022 staat voor de deur met Australië als bestemming. De eerste race van het jaar werd gewonnen door Ferrari, de tweede race door Red Bull Racing. De twee teams beschikken over min of meer even snel materiaal, maar toch is het Max Verstappen die het weekend aftrapt als lichte favoriet, kijken we naar de quoteringen van Bet365. We beginnen op vrijdag. De eerste vrije training valt er namelijk al in te zetten op welke coureur als beste uit de test komt. Verstappen leidt hier marginaal het veld aan, met een quotering van 2.50. Achter de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head