F1-wereld schreeuwt om vertrek Masi, maar wie moet hem vervangen?

Michael Masi ligt sinds de Grand Prix van Abu Dhabi onder vuur binnen de wereld van de Formule 1. De beslissing om de vijf gelapte auto’s tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton weg te halen, heeft een beerput aan negatieve reacties geopend. Niet alleen fans, het team van Mercedes en analisten hebben hun kritiek kenbaar gemaakt, maar ook andere mensen die in de paddock rondlopen, zijn niet te spreken over enkele beslissingen van de wedstrijdleider. De naam Charlie Whiting is, ondanks zijn overlijden, al meerdere malen gevallen. De druk op Masi was tijdens het seizoen al heel groot, maar na…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head