Ferrari heeft volgens Verstappen troef in handen: 'Hun energy deployment is er goed'

Max Verstappen denkt dat Ferrari op motorisch gebied een troef in handen heeft. Het is hem opgevallen dat het extra vermogen dat de Italiaanse renstal vrij kan geven middels het hybridesysteem groot is, en dat biedt ze een voordeel op het rechte stuk. Dat Red Bull Racing Ferrari bij heeft kunnen houden in Saoedi-Arabië was dan ook vooral vanwege de afstelling, meent hij zelf. Ted Kravitz, werkzaam voor Sky Sports F1, vroeg de enkelvoudig wereldkampioen voorafgaand aan het Grand Prix-weekend in Melbourne naar de concurrenten van Red Bull. Hebben ze Ferrari al te pakken? "Ik denk het niet, maar het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head