Ferrari moet snel in actie komen volgens Massa: 'Alles moet perfect zijn voor de titel'

Voormalig Formule 1-coureur Felipe Massa benadrukt dat er bij Ferrari snel verandering moet komen. Het team maakte afgelopen jaar kans op de titel, maar dankzij meerdere problemen konden Red Bull Racing en Max Verstappen er al snel met het kampioenschap vandoor. Zeker voor Charles Leclerziet Massa kansen, maar dan moet de Scuderia zo snel mogelijk gaan veranderen. Massa prijst Ferrari-coureur Leclerc. "Allereerst vind ik dat Charles het fantastisch doet. Hij is een geweldige coureur, hij verdient het echt om in een competitieve auto te zitten. Hij verdient het om de kans te krijgen om als coureur voor het kampioenschap te…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head