'Ferrari van 2023 is meer dan een seconde sneller dan die van afgelopen seizoen'

De Ferrari-wagen van komend seizoen zal een seconde sneller zijn dan afgelopen seizoen, zo meldt Formu1a.uno. Afgelopen jaar leek de F1-75 sterk, maar dankzij verschillende problemen, zoals het bandenmanagement, de strategie en de betrouwbaarheid, kon het team niet aan de verwachtingen voldoen. In de simulator toont de Ferrari 675, zoals de auto vooralsnog bekendstaat, goede resultaten. Op dit moment van het jaar zijn teams druk bezig met simulatiewerk en zo ook Ferrari. Bronnen van het Italiaanse team vertellen dat hieruit blijkt dat de nieuwe auto meer dan een seconde sneller is dan de machine van vorig jaar. Echter zal de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head