Ferrari verrast Wolff: 'Voorheen lagen ze 14 pk achter, nu 14 pk voor'

De snelheidstoename van Ferrari in 2022 heeft Toto Wolff verrast. De Mercedes-teambaas had in het hybridetijdperk altijd de sterkste krachtbron van het veld tot zijn beschikking, maar dit lijkt inmiddels niet meer het geval te zijn. Ferrari heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een motor die significant meer vermogen levert dan die van de concurrenten. "We hebben Ferrari een grote stap zien maken", erkent Wolff, die zijn verhaal doet bij het Spaanse AS. "Voorheen liepen ze zo"n 14 pk achter, nu liggen ze 14 pk voor", voegt de Oostenrijker daaraan toe. Een deel van deze snelheidstoename lijkt Ferrari te danken…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head