'Ferrari wil Mercedes voor zijn en wil snel om de tafel gaan zitten met Leclerc'

Ferrari wil een mogelijk vertrek van Charles Leclervoor zijn en wil snel om de tafel gaan zitten met de Monegask om zijn contract te verlengen. Dat meldt de Italiaanse tak van Motorsport.com vrijdagochtend. Daarmee wil de Scuderia Mercedes voor zijn, gezien zij op termijn mogelijk gebruik kunnen maken van Leclercs diensten. Leclerbeschikt over een contract dat eind 2024 afloopt. Dat contract werd in 2019 ondertekend en had destijds de langste contractduur in de geschiedenis van het team. Daarmee was Ferrari teams als Red Bull Racing en McLaren voor met een trend van langdurige verlengingen, die later ook plaatsvonden met Max…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head