FIA begonnen met herstructurering van topmanagement van de Formule 1

De FIA kondigt aan dat er een nieuwe structuur komt binnen het topmanagement van de Formule 1. De president van het bestuursorgaan, Mohammed Ben Sulayem, begon aan het begin van zijn termijn al met een evaluatie en dat heeft er nu voor gezorgd dat er enkele posities zullen gaan schuiven. Zo zijn er bijvoorbeeld andere posities voor Nikolas Tomazis, Steve Nielsen, Tim Goss, Federico Lodi en Francois Sicard binnen het bestuursorgaan. Tombazis was sinds 2018 verantwoordelijk voor het technische team van de Formule 1. Nu is de Griek de Single Seater Director waardoor hij de leiding krijgt over alle Formule…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head