FIA hakt twee grote knopen door omtrent interne structuur

De FIA gaat vanaf 2022 met een CEO werken. Tijdens een recente digitale vergadering van het motorsportorgaan zijn enkele grote knopen doorgehakt met betrekking tot de structuur van de organisatie, en het aanstellen van de CEO is een van de twee grote speerpunten die uit deze besprekingen gekomen zijn. Op de website van de FIA zelf is te lezen dat er twee grote wijzigingen zijn die plaats gaan vinden binnen de organisatie. De eerste wijziging is het aanstellen van FIA Commissions" Presidents, evenals de introductie vier nieuwe Senaatsleden, die de diversiteit binnen de organisatie moeten vergroten en alle regionen van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head