FIA kiest vervanger van Michael Masi

De FIA heeft op zaterdagmiddag haar vervanger voor oud-sportdirecteur Michael Masi aangewezen. De autosportfederatie was na het ontslag van Masi al maanden op zoek naar de juiste vervanger en heeft deze nu gevonden in de persoon van DAMS-directeur Francois Sicard. Met de aanstelling hoopt de FIA een einde te maken aan de controverse die in de Grand Prix van Abu Dhabi was ontstaan. In de conclusies van het FIA-rapport over de controverse rond het safety car-incident van de Grand Prix van Abu Dhabi van vorig jaar staat dat een nieuwe sportdirecteur voor de Formule 1 zal worden aangewezen. Dit proces…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head